Wij helpen organisaties groeien met Apple.
We groeien zelf ook.

Vanaf 1 januari 2023 gaat Macnify verder als Pro Warehouse.

prowarehouse.nl

Iets teveel taken als multitasker?

Macnify-teveel-taken-als-multitasker

Wie goed kan multitasken krijgt er vanzelf van alles bij. Zeker als je sociaal en faciliterend bent ingesteld weten collega’s jou wel te vinden. Maar hou je dan wel tijd over om zo af en toe eens na te denken of je nog wel doet wat je leuk vindt en waarvoor je was aangenomen?

Heel veel taken…

Office Managers of Operations Managers hebben van nature de neiging om van alles voor elkaar te boksen; ze handelen de inkomende en uitgaande communicatie af, ze beheren voorraden die nodig zijn voor de kantoorwerkzaamheden, zijn zowel intern als extern een belangrijk aanspreekpunt, beheren contracten, voeren gesprekken met leveranciers en nog heel veel meer.

…Of te veel taken?

Want er zijn organisaties waar Office Managers plotseling ook de aangewezen persoon zijn om zich bezig te gaan houden met IT aspecten. Immers zijn zij volledig digitaal opgegroeid en door middel van vernieuwende cloud ontwikkelingen is IT steeds toegankelijker en eenvoudiger beschikbaar. Maar dan moet het nog steeds wel in goede banen worden geleid. Juist daar zit het werk, terwijl je het al druk zat hebt! Misschien herken je wel dat je veel creatiever en projectmatiger bezig zou willen zijn in plaats van je bezig te houden met zaken die met techniek te maken hebben.

Je hebt maar twee handen

Daarom helpen we je graag een handje mee. Dat doen we op twee manieren: Allereerst voorzien we je graag de komende periode van allerlei slimme tips, bijvoorbeeld hoe je beter samenwerkt en hoe je je eigen werkplek optimaliseert. Dat bespaart alvast veel tijd.

Daarnaast kunnen we letterlijk handen leveren door je te ontlasten en IT taken van je over te nemen. We kunnen je met een volledig AVG proof systeem van dienst zijn en eigenaarschap nemen over alles wat bij jou met IT te maken heeft. Maar we helpen je bijvoorbeeld ook met het on-en off boarden van nieuwe medewerkers, doen de dagelijkse support, back-ups en fungeren als One-Stop-Shop voor alles wat met IT te maken heeft.

Veel geluk en doe wat je leuk vindt!

Dat is de kern van onze boodschap, want je kunt je laten helpen bij datgene wat je er ongemerkt bij hebt gekregen. Heb je extra IT handen nodig waar we bij kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: +31 20 89 46 337 of email naar [email protected].