Wij helpen organisaties groeien met Apple.
We groeien zelf ook.

Vanaf 1 januari 2023 gaat Macnify verder als Pro Warehouse.

prowarehouse.nl

Nooit meer knettergek van wachtwoorden

Word je zelf soms ook knettergek van al die verschillende wachtwoorden? Het is waarschijnlijk herkenbaar dat je wel eens een wachtwoord vergeet. Opslaan in je hoofd gebeurt nog vaak, maar door de grote hoeveelheid van plekken waar je online kunt inloggen worden password en login nog wel eens door elkaar gehaald of moet je opnieuw een aanvraag doen. Weg met deze frustratie!

De oplossing

Het is eigenlijk heel eenvoudig en het kost nagenoeg niets. Door gebruik te maken van een goede, veilige password manager. Wat ons betreft is er maar één echt hele goede password manager, namelijk die van 1Password. Het bied je één overzichtelijke plek om al je wachtwoorden in op te slaan. Maar er is meer. Ook e-mailgegevens, lidmaatschappen, paspoort- en ID kaart nummers of bijvoorbeeld lijsten van licentiecodes zijn allemaal in deze digitale kluis op te slaan. Desgewenst met aanvullende PDF’s, bijvoorbeeld contractinformatie. Zo krijg je met je vingerafdruk of bijvoorbeeld door gezichtsherkenning van je iPhone toegang tot alle gegevens die je veilig wilt opslaan.

Nog meer slimmigheid van 1Password

Wel eens gehad dat je paspoort of rijbewijs was verlopen. Nu niet meer! Je wordt automatisch gewaarschuwd. Of ben je wel eens bang geweest op het moment er een groot datalek was bij bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn? Weg met die angst, want je krijgt automatisch bericht, wordt geleid naar de organisatie waar het datalek was en je maakt een nieuw wachtwoord aan. Daarnaast maakt 1Password je bewust voor dubbele wachtwoorden en kan je zelf kiezen wat opportuniteit moet krijgen om aan te passen. Veilig idee toch? Want veilig is het. Je krijgt bij het in gebruik nemen van 1Password een encryptiesleutel en jij bent de enige die jouw persoonlijke data kan ontcijferen.

Een laatste tip betreffende wachtwoorden

Wil je weten of jouw e-mail adres wel eens gehackt is, klik dan hier.

Nooit meer knettergek van wachtwoorden?

Vraag gerust een demo bij ons aan want 1Password is zowel geschikt voor bedrijven als voor je hele familie, voor zowel Windows- als Mac omgevingen. Een optimale wachtwoord oplossing om privégegevens ook privé te houden! Nog meer weten over 1Password? klik op deze video.