Wij helpen organisaties groeien met Apple.
We groeien zelf ook.

Vanaf 1 januari 2023 gaat Macnify verder als Pro Warehouse.

prowarehouse.nl

Een vernieuwend en creatief 2019 toegewenst!

Dat leek ons een inspirerende wens voor 2019. We denken dat veel ondernemers op zoek zijn naar vernieuwende ideeën, onderscheidend vermogen en misschien wel een compleet andere aanpak dan voorgaande jaren. Maar wat heeft dat nu met Macnify te maken zal je misschien denken? We leggen het graag uit aan de hand van drie stellingen:

Stelling 1: “Vernieuwende ideeën hebben tijd nodig”

Met opborrelende ideeën wordt lang niet altijd wat gedaan. Ze ontpoppen zich in een fractie van een seconde, maar verdwijnen vrijwel direct weer op de achtergrond. De belangrijkste oorzaak? We zijn te druk bezig met andere kantoor gerelateerde werkzaamheden, nemen er zelf simpelweg onvoldoende de tijd voor en we vergeten de ideeën met collega’s te bespreken.

Stelling 2: “Onderscheiden kan pas als je de huidige status begrijpt”

Een gekke uitspraak misschien, maar er zit wel een interessante kern van waarheid in. Bij veel bedrijven is in de loop van de tijd een wildgroei van data ontstaan die op allerlei plekken, soms zelfs onvindbare, wordt opgeslagen. Als iedereen toegang heeft tot goed geordende data is de kans groot dat er minder interpretatieverschillen over de huidige status zijn.

Stelling 3: “Verkeerde focus remt de creativiteit”

Vorig jaar schreven we er al over. In de blog met de toepasselijke naam “Iets teveel taken als multitasker?” Het voorbeeld hier is dat er bedrijven zijn waarbij Office managers plotseling de taak van IT erbij hebben gekregen. Beter is om focus te houden op datgene waar je goed in bent en waarvoor je bent opgeleid. Dan kan de ware creativiteit naar boven komen en maak je gebruik van ieders kernexpertise.

De rol van Macnify

Dit waren drie uitspraken, waarbij Macnify een positieve rol kan spelen. We geloven namelijk dat er oplossingen zijn om slimmer samen te werken, zodat er meer tijd over is om creatieve ideeën ook echt op te laten bloeien. We helpen je om ervoor te zorgen dat de juiste bedrijfsdata altijd actueel is, onder andere door je advies te geven betreffende back-up mogelijkheden.

Maar we zijn het belangrijkste nog vergeten. Iedereen zou moeten doen waar hij of zij goed in is. Verkeerde focus remt nu eenmaal de creativiteit is een stelling waar we in geloven. Daarom wensen we je een zorgeloze infrastructuur toe, een moderne werkplek, alle tools om beter samen te werken en nog heel veel meer. En dat kan, door alles wat met IT te maken heeft gewoon bij ons neer te leggen. Ondersteunen in IT of volledig IT ontzorgen, we doen het met plezier.

Onze kennisdeling blijft

Onze kennis en expertise zullen we met je blijven delen in 2019. Met als doel om nog prettiger en plezieriger met elkaar samen te werken. In de hoop dat het helpt om probleemloos, prettig en plezierig met elkaar samen te werken. Zodat er tijd ontstaat voor nieuwe ideeën en heel veel creativiteit.

Een gezond en vernieuwend 2019 toegewenst!