Wij helpen organisaties groeien met Apple.
We groeien zelf ook.

Vanaf 1 januari 2023 gaat Macnify verder als Pro Warehouse.

prowarehouse.nl

Magnifiek Mobile Device Management met MacManage

Bestaande werkplekken vernieuwen of nieuwe medewerkers op een veilige en betrouwbare manier aan het netwerk toevoegen. Dat was in het verleden een hele opgave voor IT beheerders, maar met MacManage is dit wel heel eenvoudig geworden. Waarom deze oplossing magnifiek is? Omdat het zowel voor de gebruiker als de beheerder grote voordelen oplevert. Kijk maar:

Mac beheer met een strik erom

Voor een nieuwe medewerker is het resultaat van MacManage als het ontvangen van een cadeautje. Een iMac, laptop of ander apparaat wordt volledig vooraf geïnstalleerd en afgeleverd met alles wat hij of zij nodig heeft. Want zodra deze nieuwe medewerker zich aanmeldt met het verkregen wachtwoord, worden alle benodigde Office software, Google drives, antivirusprogramma’s, wifi wachtwoorden, printers, VPN verbindingen en nog heel veel meer ingeladen.

Mobile Device Management met MacManage

Wat betekent MacManage voor het beheer? Als eerste uniforme digitale veiligheid voor alle apparaten die in gebruik zijn. Bij diefstal kan de toegang op afstand worden vergrendeld of kunnen bestanden, die aanwezig zijn op Mac- of iOS apparaten, zelfs op afstand gewist worden. Daarnaast worden alle beveiligingsupdates voor alle apparaten automatisch uitgevoerd, malware opgeruimd en data voorzien van encryptie.

Een tweede voordeel is dat het beheer heel eenvoudig wordt. Alle softwareversies zijn gelijk en de beheerder hoeft niet meer persoonlijk langs alle apparaten te gaan. Onderhoud aan de computers geschiedt voor het grootste gedeelte op de achtergrond. Medewerkers worden niet gestoord tijdens hun werk. Nieuwe medewerkers toevoegen (deployment) gaat uiterst snel en simpel en je kunt in MacManage in één interface alle apparaten monitoren. Wel zo handig en gemakkelijk. Natuurlijk is deze data te transporteren naar een Excelbestand. Naast hardware errors monitort MacManage ook netwerk errors en geeft het een notificatie als er een disk vol aan het raken is. Zodat er tijdig ingegrepen kan worden.

Nog een laatste businessvoordeel van MacManage

We zien de laatste tijd een toenemende interesse voor MacManage bij organisaties die voor grote internationale bedrijven werken, zoals reclamebureaus. Met als belangrijkste reden dat er steeds zwaardere digitale veiligheidseisen door deze organisaties gesteld worden om te mogen samenwerken. MacManage is dan bij uitstek geschikt om alle Macs op een gelijksoortige manier te beveiligen, waardoor de kans op vertrouwen en het verkrijgen van een grote opdracht toeneemt. Extra business is misschien wel de meest aantrekkelijke reden om eens over MacManage in gesprek te gaan.

Doen?

Neem hier contact met ons voor nog veiliger Mobile Device Management op of bel ons op telefoonnummer 020 – 894 6337 om alles over MacManage te weten te komen.